My Declaration

Bismillahirrahmanirrahim,

Kepada semua pembaca-pembaca yang di rahmati ALLAH SWT,

di sini ingin saya nyatakan bahawa segala penulisan saya ini tidaklah saya katakan semuanya benar belaka dan segala sumber penulisan saya dalam blog saya ini banyak saya rujuk kepada buku-buku yang saya baca. Insyallah apabila ada kelapangan saya akan buat satu bahagian yang menerangkan secara ringkas buku-buku yang telah saya baca bersama dengan penulisnya.

Segala isi kandungan yang di tulis adalah bertujuan untuk saling ingat mengingati sesama saudara islam dan tidak bertujuan buruk semata-mata, segala kisah dan cerita yang di paparkan tidak bertujuan untuk memburuk-burukkan seseorang atau individu-individu tertentu.

Segala penulisan yang telah di buat adalah di bawah tanggungjawab saya sepenuhnya dan sekiranya para pembaca memikirkan bahawa penulisan saya ini menarik dan bertujuan untuk bersama-sama meningati sesama saudara Islam maka hendaknya pembaca salin dan postkan di blog pembaca dengan di sertakan pautan sebagai rujukan.

Segala kesalahan terjemahan dan pendapat hendaklah pembaca menegur dengan penuh beretika dan bukanlah dengan sekeras-kerasnya dan sekiranya pembaca mempunyai sebarang cadangan maka bolehlah pembaca menghantar sebarang cadangan atau teguran di alamat mail saya di nainif_82@yahoo.com di sertakan tajuk nya dan di hadapan tajuknya di letakkan perkataan wordpress untuk kemudahan bersama.

 

Sekian,

Assalamualaikum,

ZULKARNAIN ZAINUDIN

nainif_82@yahoo.com

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: